Anti-age ránctalanítás

Ultimátum a ráncok ellen Anti-age bőrápolással. Az anti-age ránctalanítás a legjobb út afelé, hogy sikerüljön harminc-negyven éves korodon túl is a legtöbbet kihoznod magadból.

Rendezés:

Afrodita MANDULA Multiaktív hidratáló krém

Kívánságlistára teszem
5.470 Ft

Afrodita MANDULA Multiaktív tápláló krém

Kívánságlistára teszem
5.470 Ft

Afrodita MANDULA Olaj

Kívánságlistára teszem
5.300 Ft

Afrodita 3PEPTIDES Ampulla

Kívánságlistára teszem
6.970 Ft

Afrodita 3PEPTIDES Hidratáló krém normál, vegyes bőrtípusra

Kívánságlistára teszem
19.110 Ft

Afrodita 3PEPTIDES Szemránckrém

Kívánságlistára teszem
13.440 Ft

Afrodita 3PEPTIDES Tápláló krém száraz bőrtípusra

Kívánságlistára teszem
19.110 Ft

Afrodita ANTI - AGE MULTIACTIVE Fluid

Kívánságlistára teszem
21.170 Ft 17.995 Ft
-15%

Afrodita BEAUTY FILLER SHOTS MULTIACTIVE Botulinum Toxin-Hatású Peptides SHOT

Kívánságlistára teszem
25.930 Ft 22.041 Ft
-15%

Afrodita BEAUTY FILLER SHOTS MULTIACTIVE C10 Vitamin SUPER SHOT

Kívánságlistára teszem
25.930 Ft 22.041 Ft
-15%

Afrodita BEAUTY FILLER SHOTS MULTIACTIVE Hyaluron & B5 BOOST SHOT

Kívánságlistára teszem
17.290 Ft 14.697 Ft
-15%

Afrodita BEAUTY FILLER SHOTS MULTIACTIVE INSTANT Oxygen POWER SHOT

Kívánságlistára teszem
17.290 Ft 14.697 Ft
-15%

A vonzó külső megteremtése szinte mindenkit érdeklő téma. Nem csak mások megítélése miatt lényeges ez, hanem elsősorban saját magabiztosságunk apropóján. Ma már számtalan információ elérhető a világhálón akár a bőrápolással, akár az ideális testalkat elérésével kapcsolatban. Az egyik sokat emlegetett téma az anti-age ránctalanítás, amelyhez napjainkban jobbnál-jobb készítmények állnak rendelkezésre. Míg a húszas évek elején feszes, puha és fiatalos a bőr, addig közel tíz évvel később már megjelennek az első ráncok. Természetesen az életmód jelentősen befolyásolhatja a bőr öregedési folyamatát, de alapvetően egyikőnk sem úszhatja meg ezt a dolgot. A környezeti tényezők elleni védelem éppen úgy fontos szerephez jut az anti-age ránctalanítás kapcsán, mint a bőr revitalizálása és a feszesség visszaállítása. Sokak számára okoznak problémát a szem körüli szarkalábak, melyeket azonban a megfelelő készítményekkel csökkenthetjük, és fiatalosabbá varázsolhatjuk arcunkat.

A vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag készítmények feltöltik a bőrt energiával és nedvességgel. Fontos tisztában lenni azzal, hogy a ráncok gyakran éppen a nem megfelelő folyadékbevitel miatt tűnnek mélyebbnek, mint azt például a kor indokolná. Nagyon fontos tehát, hogy igyál eleget, és mellette az anti-age ránctalanítás terén már bizonyított készítményeket is bevesd. S hogy miért olyan fontos az arcbőr állapotának optimalizálása? Arcunkkal kommunikálunk az emberekkel, és sokszor éppen erről ítélik meg igényességünket, ápoltságunkat. Ha saját magad is tisztában vagy azzal, hogy nincsen bőröd a legjobb formában, az biztosan rányomja majd bélyegét magabiztosságodra. Olyan világot élünk, amikor az önbizalom nélkülözhetetlen akár a magánélet, akár a munka területén. Ha ez hiányzik, az életminőségedet is negatív irányba befolyásolhatja. Miért mondanál le a magabiztos mindennapokról? Az anti-age ránctalanítás a legjobb út afelé, hogy sikerüljön harminc-negyven éves korodon túl is a legtöbbet kihoznod magadból.