Striák-terhességi csíkok megelőzése

Hatékony kezelés a striák-terhességi ellen

A striák általában "női" problémák, bár a férfiaknál is előfordul. A serdülőkor, a testtömeg gyors változásai, hormonális változások - mindezek a tényezők a bőr epidermiszének, azaz felső rétegének elvékonyodását, a bőr rugalmasságának elvesztését és a striák megjelenését okozhatják. Ezek a problémák a terhes nők számára is gondot jelentenek. A terhesség alatt a bőr területe jelentősen nő és megfelelő ápolásra van szüksége ahhoz, hogy megőrizze rugalmasságát.

Rendezés:

Afrodita MOM NATURAL Testvaj Stria ellen

Kívánságlistára teszem
11.810 Ft

A nőknek rengeteg egészségügyi problémán kell keresztül menniük az életük során például a tinédzserkorban, amikor a kislányokból nők lesznek, a 20-as és 30-as éveikben, amikor a szervezet még mindig alakul és fejlődik, a terhesség folyamán, illetve a menopauza és az öregkor is nem egy meglepetést tartalmaz, ha a test fejlődését nézzük. Ezek a folyamatok mind lehetővé teszik a striák kialakulását, hiszen ha túl gyorsan nő egy gyerek a kamaszkor alatt, akkor megrepedhet a bőr, s kialakulhatnak a lilás majd fehéres vonalak a bőr felszínén. Ugyanez igaz a terhesség utolsó hónapjaira, a túl gyors súlygyarapodásra, illetve a helytelen életmódra is. A stria elleni krémek így sokak számára nyújtják a megoldást, főként azoknál, akik teljes életmódváltással is próbálnak javítani a helyzeten. A legjobb persze a megelőzés, amit rengeteg zöldség, gyümölcs, hús, hal, tojás, olajos magvak és kemény sajt, valamint megfelelő mennyiségű víz fogyasztásával, heti többszöri mozgással és hidratáló és a bőrt rugalmasító testápolókkal tudsz megtenni.

No de mi van akkor, ha már ott virítanak a bőrödön a striák? Ebben az esetben is nagyon fontos az egészséges életmód, viszont mivel a bőr felületéről van szó, a legtöbben a drága kozmetikai kezelések helyett inkább a stria elleni krémeket választják, s így is igen nagy változást tudnak elérni. A legtöbb stria elleni krém tartalmazza azokat a fontos olajokat és összetevőket, melyek mind segíteni tudják a striák elhalványítását, de érdemes reálisan nézni a helyzetet: véglegesen nem fogja megoldani ezt semmilyen drága kezelés sem, csak halványítani tudja a csíkokat. Emiatt fontos, hogy ne csak helyileg kezeld a problémát a stria elleni krémekkel, hanem vedd fontolóra az egészséges életmódot váltást is, hiszen ha jó minőségű és tápanyaggazdag élelmiszereket fogyasztasz, a bőröd is megváltozik. Nem hiába látni rengeteg aknés, kiütéses és különféle bőrproblémákkal küszködő embert, hiszen a rossz tápanyagok mind meglátszanak a bőrükön is. Így a stria elleni krémek illetve a helyes táplálkozás és rendszeres testmozgás az igazi megoldás arra, hogy halványítani tudd a már kialakult csíkokat a bőrödön.