RÓLUNK

AZ INSPIRÁCIÓ MAGA AZ EMBER

A Kozmetika Afrodita minden új termék történetét a végéről kezdi felépíteni – azaz a végső felhasználóknál, akiknél igyekszünk megérteni, hogy Ők maguk mire vágynak, mire van szükségük. Végfelhasználóink szükségleteinek kielégítése, illetve az ebből fakadó elégedettségük biztosítja számunkra egy új történet megalkotásának kezdetét, kiinduló pontját.

 A HOME CARE márkajelzésű termékeink az AFRODITA PROFESSIONAL termékcsaládok részét képezik és elsődlegesen azok számára kínáljuk, akik a szalonban történő szakmai kezelést otthon is támogatni szeretnék a lehető legprofibb termékekkel. A HOME CARE termékkörben megtalálhatók az arc és testápoló,  valamint a cellulit elleni készítmények.

A TERMÉSZET ÖLELÉSE

Jómagunk maximálisan megbízunk és hiszünk a természet erejében. Ezért a saját receptúra alapján kifejlesztett termékeinkbe, a lehető leghatékonyabb, természetes aktív összetevőket építjük be, lehetőleg ökológiailag tiszta forrásból származva, míg a nem természetes anyagokat mellőzzük. Termékeink akár 99,9%-ban tartalmaznak természetes összetevőket.

AZ ÉLET TISZTELETE

Tekintve, hogy minden életformára maximális tisztelettel tekintünk, így termékeinket sem a fejlesztés fázisában, sem a végtermék kisérleti időszakában nem teszteljük állatokon. Beszállítóinkat is ezen feltételek alapján választjuk meg.

MINŐSÉG, BIZALOM, SZÉPSÉG

... kulcsfontosságú szempontok, amelyen az üzletvitelünk alapszik. Folyamatosan arra törekszünk, hogy termékeinknek a lehető legmagasabb és konstans minőséget biztosítsuk, míg ügyfeleinkkel szembeni alapelvünk a becsületesség és bizalom. A szépséggel minden pillanatban körül vagyunk véve, amely meggyőződésünk szerint mindenkiből belülről fakad – azaz, igazából szépnek az  látja, aki úgy is érzi magát. Professzionális termékeink használatával ezt a szépséget emeljük ki, aminek hatására mindenki a maga valójában pompázik.

TRENDEK ÉS TRADÍCIÓK KÖZÖTT

Mint vezető szlovén kozmetikai cég, amelynek székhelye Rogaška Slatina (Rogaska Szlatina) - a gyógyturizmus, gyógyvíz és termálvíz központja – sikertörténetünket 1970 óta írjuk. Folyamatos fejlesztésekkel, innovációs befektetéseinkkel állandóan kutatjuk az új lehetőségeket, forradalmian új hatóanyagok felhasználásával pedig lépést tartunk a legmodernebb kozmetikai trendekkel.

SAJÁT FEJLESZTŐ LABORATÓRIUM

Termékeinket, az ötlettől kezdve, saját laboratóriumainkban fejlesztjük ki, ahol folyamatos fizikai, kémiai és mikrobiológiai teszteknek vetjük alá. A dermatológiai és hatékonysági vizsgálatokat pedig világszerte elismert, független, nemzetközi intézményekben végeztetjük el.

ÁTLAGON FELÜLI EREDMÉNYEK

Professzionális termékeinket és kezeléseinket sokéves, felbecsülhetetlen tapasztalatunk alapján fejlesztjük és készítjük el, amelyek egymást kiegészítve és szinergikus együtt hatásuknak köszönhetően, átlagon felüli eredményeket biztosítanak.

Szolgáltató adatai:

Cégnév neve: AA-net Kft
Szolgáltató székhelye, telephelye: 1126 Budapest; Böszörményi út 19/c fsz. 11
Cégjegyzékszám:01-09-935040
Cégbíróság vagy nyilvántartásba vevő hatóság megnevezése: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága
Elérhetőség: (e-mail cím) info@szepsegbirodalom.hu
Szolgáltató egyéb elérhetősége: +3612129339
Adószám: 12452538-2-43
Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH 114163/2017