Borterápia - Anti-age bőrápolás

Természetes ANTI-AGE bőrápolás arcra és testre

A szőlő és a bor olyan titokzatos összetevőket tartalmaz, amelyek az emberek fiatalságát őrzik meg, még az egyiptomiak fedezték fel. Ismereteiket tovább adták az ókori görögöknek és rómaiaknak, akik a szőlővel számtalan módon kényeztették magukat. Ez a tradíció, miszerint szőlővel és borral igyekszünk egészségünket, fiatalságunkat megőrizni, mind a mai napig fennmaradt.
A szőlő és a bor több mint 1000 összetevőt tartalmaz, amelyek között a bőr számára számtalan rendkívül értékes hatóanyag megtalálható: vitaminok, polifenolok, gyümölcssavak stb., amelyek együtt eredményesen veszik fel a harcot a bőr öregedése ellen, és hathatós szerepet játszanak a RÁNCOK ELTÜNTETÉSÉBEN. Ezen kívül megtalálhatók bennük a polifenolok – természetes antioxidánsok, amelyek a szabadgyökök káros hatását semlegesítik. Így őrzik a bőr rugalmasságát, simaságát, puhaságát.

A BOR-TERÁPIÁS termékcsalád széles termékskálája számos – fiatalító hatással járó - kezelési eljárás elvégzését teszi lehetővé számunkra! Természetes alapanyagokkal biztosítjuk a bőr számára a megfelelő nedvességet, lipideket és a hatékony bőrápolást.

  • NEM TARTALMAZNAK PARAFFIN OLAJAT, VAZELINT, SZILIKONT, PARABÉNT
  • NEM TARTALMAZNAK MESTERSÉGES SZÍNEZŐ ANYAGOKAT

Felejthetetlen wellness élmény és fiatalabb bőr, amelyeket különleges hatóanyagokkal érhetünk el: szőlőmag olaj, fehér szőlő kivonat, pezsgő kivonat, vitaminok...

A szőlő és pezsgő mámorító illata, a bőr friss és fiatalos megjelenése.

A fiatalos, feszes bőr megőrzése sokak álmai között szerepel. Ugyan az étkezés és a testmozgásra való odafigyelés jótékonyan befolyásolják a megjelenést, de sajnos a ráncok ellen legtöbbször túl kevésnek bizonyul a jól összeállított étrend. Az évek múlását megállítani ugyan nem lehet, de a megfelelő készítmények használatával mégis sokat tehetsz annak érdekében, hogy bőröd sokáig a legjobb formáját hozhassa. Az arc az, ami mindig szem előtt van és a mindennapi kommunikáció során is kiemelt szerep jut neki. Nem véletlen tehát, hogy legtöbben igyekszünk mindent megtenni a fiatalos vonások megőrzése érdekében. A mimika és a gravitáció azonban nem kímélnek, és az évek múlásával szinte biztosan megjelennek majd a ráncok. Ami azonban nagyon nem mindegy, az azok mélysége és az életkor, amikor a tükörbe pillantva szembesülünk velük. A bőséges folyadékfogyasztás és az egészséges életmód jó kiindulópontnak számítanak, de célszerű ezeket prémium kategóriás készítmények használatával is megtámogatni.

Az anti-age bőrápolás elkezdése már a húszas években fontos, hiszen a megelőzéssel kitolható a ráncok megjelenésének ideje. Tudtad, hogy a szőlő és a bor összetevőiknek köszönhetően kiválóan alkalmasak a ráncok eltüntetésére? A bennük megtalálható értékes mikroelemek, polifenolok és gyümölcssavak eredményesen járulnak hozzá az öregedési folyamatok lassításához. Nem lehet elégszer hangsúlyozni a szabadgyökök káros hatásai elleni küzdelmet. Az anti-age bőrápolás terén már számtalanszor bizonyított antioxidánsok segítenek megőrizni a bőr feszességét, rugalmasságát és így a hosszan tartó fiatalos külsővel ajándékoznak meg. Az anti-age bőrápolás fontos, hogy mindennapjaid részévé váljon, hiszen következetességgel, és persze értékes hatóanyagok bőrbe juttatásával tehetsz a legtöbbet a friss, üde arcbőr érdekében. A nívós készítmények mámorító illata pedig szalon-élményt nyújt otthonod kényelmében is. Fedezd fel az anti-age bőrápolás és a természetes hatóanyagok erejét a ráncok eltüntetésében!