Aranyat az „arany éveknek”

Aranyat az „arany éveknek”
Az „arany éveknek”, a száraz, normál, de legyen szó a vegyes bőrtípusról, szüksége van fiatalításra, ránctalanításra, és bizony kényeztetésére! A PURE GOLD 24 Ka LUXURY ránctalanító kozmetikumok minden bőrtípus ápolására használhatók 30 év felett, nemtől függetlenül.
 
 

Simább bőr, kevesebb ránc, tündöklő külső! Mindezeket és még ennél is többet kapunk a PURE GOLD 24Ka LUXURY fantáziadús luxus kozmetikumoktól. A tiszta aranyat és a szója izoflavinokat használja fel a bőrfiatalításra. Ennek köszönhetően a krémek, az anti-age elixír, az ampulla, a szemránckrém és a testápoló kozmetikumok a bőr szerkezetét erősítik, javítják a rugalmasságát és csökkentik a ráncok megjelenését. A tiszta aranynak köszönhetően érzékeny, kipirosodásra hajlamos bőrök is alkalmazhatják. 

A tiszta arany és az izoflavin kombinációja serkenti a száraz, külső stressz hatásoknak kitett bőr regenerálódását, így az érzékeny, kipirosodásra hajlamos bőrök is bátran alkalmazhatják, főleg, ha kedvelik a parabén és paraffin mentes Vegán kozmetikumokat.

24-karátos Aranyszemcsék és szója izoflavin

A PURE GOLD 24 Ka LUXURY kozmetikumokban a föld rejtett zugaiból feltárt apró, tiszta aranyszemcsék és szója izoflavin találhatók. A kozmetikumok alkalmazását követően az arany elektromos töltése biztosítja az élet-energia növekedést a szervezetben. Szerencsére a vegyipar és a technológiai fejlődés lehetővé teszi, hogy az aranyat mikron nagyságú szemcsékre bontsuk, s ez által biztosítsuk a kozmetikai iparban történő felhasználását is. 

Erőteljes bőröregedés a menopauza alatt

A szója izoflavin az ösztrogén jól ismert természetes alternatívája. Az ösztrogén a menopauza alatt jelentősen csökken, amely erőteljes öregedést eredményez. A bőr elvékonyodik, veszít a rugalmasságából és megjelennek a ráncok. A Genistein a legfontosabb és legjelentősebb izoflavin, amely kapszulázott formájának köszönhetően a bőrben 40-szer hatékonyabban fejti ki hatását. Így tudja hatékonyabban erősíteni a kollagén és elasztin rostokat, ami bizony 40 év felett kifejezetten jól jön, mert ez az a bűvös szám, ami felett a bőrünk évente 2% kollagént veszít és 1%-kal vékonyabb lesz.
Mi történik az arany hatására? Az arannyal nagyon jól tudjuk a bőrt hidratálni, fiatalítani, a ráncokat kisimítani, a tónusát javítani. Az így kezelt bőr szemmel láthatóan vastagabb, rugalmasabb, fiatalosan simává és garantáltan gyönyörűen fénylővé válik. 

Tartalomhoz tartozó címkék: arcápolás

Kapcsolódó termékek

Afrodita PURE GOLD 24 Ka LUXURY Tusoló gél

5.390 Ft
Kívánságlistára teszem

Afrodita PURE GOLD 24 Ka LUXURY Testápoló lotion

10.790 Ft
Kívánságlistára teszem

Afrodita PURE GOLD 24 Ka LUXURY Nappali krém

22.300 Ft
Kívánságlistára teszem

Afrodita PURE GOLD 24 Ka LUXURY Éjszakai krém

22.300 Ft
Kívánságlistára teszem

Afrodita PURE GOLD 24 Ka LUXURY szemránckrém

14.920 Ft
Kívánságlistára teszem

Afrodita PURE GOLD 24 Ka LUXURY Ampulla

8.330 Ft
Kívánságlistára teszem