Garancia

Az Afrodita Cosmetics kiváló minőségű és hatóanyagtartalmú, legfőképpen természetes szépségápoló termékek gyártására szakosodott! A tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.
Éppen ezért, mert maximálisan megbízunk a termékeink minőségében, a jogszabály adta 14 napos indoklás nélküli elállás helyett (ami egyébként bizonyos termékkörre, mint pl. fehérneműre, élelmiszerre, vagy a szépségápolási termékekre nem vonatkozik), egyedülálló garanciát biztosítunk számodra!
Amennyiben bármilyen okból nem lennél megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, 30 napon belül, a a Szépségbirodalom.hu  kérdés nélkül visszatéríti Neked az árát, illetve lehetőséget biztosít Számodra, hogy más termékre cseréld be!


Hogyan érvényesítheted a 100% pénzvisszafizetési garanciát?

1. A garancia az Általad első alkalommal megvásárolt Afrodita Professzional és Afrodita Cosmetics termékekre érvényes (ez azt jelent, hogy egy féle terméket egyszer küldhetsz vissza).
2. Ajánlatunk maximum 3 különböző termékre vonatkozik.
3. A garanciális visszaküldéssel akkor élhetsz, amennyiben a termékből kb. 20%-25%-ot használtál el (ebből már tudni fogod, hogy számodra a termék megfelelő vagy sem). A visszaküldött mennyiséget mérlegeléssel ellenőrizzük.

4. A visszaküldés és esetleges cseretermék szállítási díját az ügyfél fizeti!

*100% pénzvisszafizetési garancia! *