Clean Phase - Arctisztítás

CLEAN PHASE "Tökéletesen tiszta bőr!"

Gyönyörű és egészséges bőr legalapvetőbb titka a napi rendszeres tisztítása és tonizálása.
Fontos, hogy olyan nem agresszív termékeket használjunk, amelyek nem szárítják ki a bőrt.

Háromlépcsős napi bőrápolás, amely:

# TISZTÍTÁS – a tiszta bőr az egészséges bőr! A tisztítás minden bőrápolás alapja, a bőr típusától, állapotától vagy korától függetlenül.  A bőrtisztítás segít fenntartani az egészséges egyensúlyt a bőrben, és serkenti a természetes regenerációs folyamatot.  

# TONIZÁLÁS - Aktiválja a bőrt! A tiszta fázisú tonikok kondicionálják a bőrt, bőségesen hidratálják azt és helyreállítják a természetes pH-egyensúlyát. A legfontosabb, hogy felkészítik a későbbi bőrápolásra (szérum, nappali / éjszakai krém stb.).

# VÉDELEM - Vigyáz a bőr állapotára, és óvja azt a káros környezeti hatásoktól! A hozzáadott Probiotikum kivonat* és az Anti – Pollution technológia fontos szerepet játszanak a bőr védő funkciójában. A probiotikum kivonat fenntartja a bőr természetes mikrobiómját, míg a beépített Anti-Pollution technológia megvédi a sejteket a szennyeződés káros hatásaitól.* terméktől függően Kíméletes és kellemes illatú tisztító, tonizáló és ápoló készítmények minden bőrtípusra!

Rendezés:

Afrodita CLEAN PHASE ENZYME SOLUTION Arctej

Kívánságlistára teszem
4.620 Ft

Afrodita CLEAN PHASE ENZYME SOLUTION Tisztitó hab

Kívánságlistára teszem
5.270 Ft

Afrodita CLEAN PHASE ENZYME SOLUTION Tonik

Kívánságlistára teszem
4.620 Ft

Afrodita CLEAN PHASE HYDRA Tisztító gél

Kívánságlistára teszem
3.560 Ft

Afrodita CLEAN PHASE HYDRA Tonik

Kívánságlistára teszem
4.190 Ft

Afrodita CLEAN PHASE MAKE UP Sminklemosó

Kívánságlistára teszem
3.530 Ft

Afrodita CLEAN PHASE Micellás Tisztító víz

Kívánságlistára teszem
4.270 Ft

Afrodita CLEAN PHASE Micellás Tisztítóhab

Kívánságlistára teszem
4.940 Ft

Afrodita CLEAN PHASE PEELING Gél DETOX

Kívánságlistára teszem
4.920 Ft

Afrodita CLEAN PHASE RE-BALANCE Tisztító hab

Kívánságlistára teszem
4.940 Ft

Afrodita CLEAN PHASE RE-BALANCE Tonik

Kívánságlistára teszem
4.250 Ft

Afrodita CLEAN PHASE SENSITIVE Arctej

Kívánságlistára teszem
4.280 Ft

Minden nő vágya, hogy makulátlan arcbőrrel rendelkezzen.  Ehhez az egyik legfontosabb az egészséges és tápláló étrend kialakítása, ami sok zöldséget és gyümölcsöt tartalmaz. Az értékes tápanyagok a bőrbe kerülve pótolják a hiányzó enzimeket és meggátolják a korai ráncok kialakulását. A belső vitalizálás mellett a mindennapos arctisztításról sem szabad megfeledkezni, hiszen a különböző környezeti hatások jelentős mértékben ronthatnak a bőr állapotán. A levegőben felgyülemlett por és más apró, a szemnek láthatatlan szennyeződések gyorsan megtapadnak a testünk védőrétegén és az alapos arctisztítás hiányában eltömítik az arc pórusait. Ez a folyamat a pattanások, illetve mitesszerek kialakulásához vezet, amiknek az utólagos kezelése nem egyszerű feladat. Szerencsére ma már sok olyan készítmény kapható, amik hozzájárulnak ahhoz, hogy az arcbőrünk tisztává és egészségessé váljon. Ahhoz, hogy ki tudjuk választani a megfelelő arctisztításhoz szükséges termékeket, először is tisztában kell lennünk azzal, hogy milyen típusú az arcbőrünk.

A szépségápolásban általában a száraz, a zsíros és a vegyes csoportosítás használatos és az arctisztítással kapcsolatos termékeket is ezek a kategóriák szerint tudjuk megvásárolni. Ha már kezdted azt hinni, hogy a tökéletes arcbőrről való álmodozás felesleges időpocsékolás, akkor itt az ideje, hogy szemügyre vedd a Szépségbirodalomban színes termékpalettáját! A kínálatban található készítmények segítséget nyújtanak abban, hogy a reggeli, illetve esti arctisztítás kényelmes és hatékony legyen. Ahhoz, hogy elégedett legyél a végeredménnyel, ismerned kell az arcápolás lépéseit. Ne feledd, a Szépségbirodalomban minden szükséges terméket megtalálsz az örömteli arctisztításhoz! Olvasd el, az arctisztítás lépéseit.