3Peptides - Anti-ageing mindenek felett

ANTI-AGEING mindenek felett

A 3Peptides kozmetikumok az anti-age kezelések legújabb fejlesztése, amely a bőr öregedése során, az ezt kiváltó okokkal száll szembe és a bőr fiatalítását belülről kifelé végzi.
A biológiailag aktív peptideknek köszönhetően közvetlenül a bőr sejtjeire hatnak, miközben számos dermális és epidermális gént reaktiválnak, amitől működésbe lép a bőr megújuló, fiatalító képessége. A sejteket gyorsabb osztódásra serkenti, valamint elősegíti a kollagén, elasztin és hyaluronsav szintézisét. Ennek következtében a bőr biológiai és foto-öregedése lelassul, azaz a bőr látványosan fiatalodik, ami a következőkben mutatkozik meg: szemmel láthatóan feszesebb bőr, szemmel láthatóan simább bőr, intenzív ránc-korrekciós hatás!

Rendezés:

Afrodita 3PEPTIDES Ampulla

Kívánságlistára teszem
6.970 Ft

Afrodita 3PEPTIDES Hidratáló krém normál, vegyes bőrtípusra

Kívánságlistára teszem
19.110 Ft

Afrodita 3PEPTIDES Szemránckrém

Kívánságlistára teszem
13.440 Ft

Afrodita 3PEPTIDES Tápláló krém száraz bőrtípusra

Kívánságlistára teszem
19.110 Ft

Hallottál már a 3Peptides kozmetikumokról? Az anti-age kezelések nagyágyúja képes arra, hogy fokozza a bőrregenerálódási képességét, és így gondoskodik a fiatalos, feszes arcbőrről. Az évek múlásával csökken a bőrben levő kollagén és víz mennyisége, ez pedig előbb vagy utóbb biztosan ráncok megjelenéséhez vezet. A szabadgyökök káros hatása is ellensúlyozható a megfelelő készítmények alkalmazásával. Az idő múlásával együtt a ráncok is megjelennek. Ezzel az a gond, hogy hatással vannak a mindennapi magabiztosságra és a nőiség megélésére. Bár az idő kerekét nem forgathatjuk vissza, de a bőrápolásra való odafigyeléssel sokat tehetünk annak érdekében, hogy a ráncok halványíthatóak legyenek, és a bőr visszanyerje feszességét, üdeségét. Mivel arcunkkal is kommunikálunk a világgal, ezért nagyon fontos, hogy elégedettek legyünk annak megjelenésével. A 3Peptides kozmetikumok belülről gondoskodnak arról, hogy az anti-age hatás érvényesüljön, és a bőr így újulhasson meg.

A peptidek olyan hatással vannak a bőrre, amelynek köszönhetően a bőr saját, önmagát megfiatalító folyamatai indulnak be. A kollagén, az elasztin és a hyaluronsav hármasa már alapvetően csökkenti a ráncok mértékét, és a sejtosztódás is aktivizálható. Végeredményként pedig fiatalosabb, üdébb, ráncmentes bőrt láthatunk viszont a tükörben. A 3Peptides kozmetikumok kínálatából érdemes a bőr típusának megfelelő készítményt választani, így még hatékonyabban támogatható meg az anti-aging hatás. A 3Peptides kozmetikumok között nem csak hidratáló krém található meg, hanem olyan fiatalító maszk is, melyet a minden bőrtípusra javasolnak a szakemberek. Az éjszakai esszencia használatával a pihenés fázisában támogatható meg a bőrfiatalítás, de nem érdemes elfeledkezni a szem környékéről sem, amely az öregedés és a ráncok megjelenése kapcsán kritikus területnek számít. Ismerje meg a 3Peptides kozmetikumok nagyfokú hatékonyságát, amelynek hála éveket fiatalodhat és bőre újra fiatalosan feszessé varázsolható! Ampullák, krémek és intenzív esszenciák is megtalálhatóak a prémium kategóriás anti-age készítmények között.