Karotin - 30 év feletti bőrápolás

Aktív bőrregenerálás

A felgyorsult mindennapok jelentősen befolyásolják a bőr állapotát. Romlik a bőr fiatalos, friss és élettel teli külalakja, amely komoly elégedetlenséget vált ki. A professzionális Karotin termékek lassítják az öregedés folyamatát arc-, nyak- és a mellkas bőrfelületén.

A Karotin természetes hatóanyagai serkentik a sejtek megújulását, intenzíven hidratálják és feszesítik a bőrt, semlegesítik a szabadgyököket, és ami a legfontosabb, hogy eltüntetik a halvány ráncokat, míg a mélyeket halványítják.

Sárgarépa olaj - Vitaminos fiatalító elixír

A béta-karotin a szervezetben átalakul A-vitaminná, melynek kifejezett fiatalító hatása van, mert felgyorsítja a bőr hámsejtjeinek a regenerálódását, megújulását. Ugyanakkor természetes módon védi a bőrt a természetes UV sugárzástól, ami a ráncok kialakulásához, a bőr hosszan tartó kiszáradásához és érdességéhez vezet.

Tudtad?

Magas béta-karotin (A provitamin) és egyéb vitamin tartalma miatt elsősorban a kozmetikumokban használják az érettebb bőr ápolására, a markáns ráncok kisimítására és a tónus javítására.

Rendezés:

Afrodita KAROTIN Hidratáló krém

Kívánságlistára teszem
7.420 Ft

Afrodita KAROTIN Regeneráló krém

Kívánságlistára teszem
7.420 Ft

Afrodita KAROTIN Szemránckrém

Kívánságlistára teszem
6.110 Ft