ART OF TANNING, Hello Summer - A barna bőr művészete, amely egész évben tart

Amennyiben szeretnél barnulni és szeretnéd megszerzett színed egész évben megtartani, akkor a természet által ihletett ART OF TANNING termékek jelentik számodra a teljes barnulás lehetőségét. Válaszd az ART OF TANNING termékeket, amelyek maximálisan kielégítik a barna bőr iránti igényeid és teljesítik a barnaság iránti kívánságaid, vágyaid. A tökéletes hatás könnyen elérhető, amennyiben a sorozat összes termékét használod.

Rendezés:

Afrodita ART OF TANNING Hello, Summer CSILLOGÓ, FRISSÍTŐ PERMET arcra és testre

Kívánságlistára teszem
5.180 Ft 4.403 Ft
-15%

Afrodita ART OF TANNING Hello, Summer MARMELADA testre

Kívánságlistára teszem
9.790 Ft 8.322 Ft
-15%

Afrodita ART OF TANNING Hello, Summer ÖNBARNÍTÓ LOTION arcra és testre

Kívánságlistára teszem
9.790 Ft 8.322 Ft
-15%

Afrodita ART OF TANNING Hello, Summer TISZTÍTÓ HAB arcra és testre

Kívánságlistára teszem
5.180 Ft 4.403 Ft
-15%

Afrodita KESZTYŰ önbarnító krém felviteléhez

Kívánságlistára teszem
3.500 Ft

Mielőtt az önbarnító krémet elkezdjük használni, alaposan radírozzuk le a bőrfelszínt! Ez az alapja mindennek, hiszen a lehullani készülő szarulemezkéket eltávolítjuk, így hosszabb ideig marad majd szép barna a bőr. Ehhez választhatunk magőrlemény, vagy akár kapszulázott aktív szén tartalmú peelinget is. Utóbbi méregtelenítő és detox hatással készíti elő bőrünket. A peelinget többször használjuk majd, hiszen, ha már kezd kopni a szín, egy alapos radírozással a maradék eltávolítható, majd újra alkalmazzuk az önbarnító krémet.

Az önbarnító krém felvitele előtt a szárazabb bőrfelületet ajánlott hidratáló testápolóval bekenni, mert a szárazabb testrészek, mint a kézfej, sarok, térd, könyök, sokkal több krémet tud felszívni, így ezek a részek barnábbak lehetnek a krém felvitele után. Figyeljünk viszont, hogy olajmentes, vizes bázisú testápolót alkalmazzunk! Egyszerre mindig csak kevés krémet vigyünk fel a bőrre, egyenletesen eloszlatva, ezzel elkerülhető a nem egységes színeződés. Az önbarnító lotiont vékony, egyenletes rétegben vigyük fel az arcon kezdve, a szemhéjakra, szemöldökre is. A szemöldökről (szőrökről) óvatosan tonikos vattával távolítsuk el a felesleget. Fontos, hogy száraz bőrfelszínen alkalmazzuk a lotiont! Az arc után a nyakon, felsőtesten folytassuk a krém felvitelét (háton segítségre lesz szükségünk), majd a csípő, lábak következnek (először egyiket végig, majd a másikat is), végül a talpon, lábfejen nagyon keveset viszünk fel és utoljára következnek a kezek. Ha befejeztük a krém felvitelét, mossunk azonnal kezet, hogy a tenyér és az ujjaink között ne legyen a bőr túlzottan színes, illetve ezeken a részeken is alkalmazzunk testápolót! Ügyeljünk arra, hogy szánjunk elég időt az önbarnító egyenletes eloszlatására, mert az eredmény akkor lesz tökéletes. A felvitel befejeztével várjuk meg, amíg teljesen felszívódik a lotion a bőrbe. A kívánt árnyalat a felvitel gyakoriságától függ. Használjuk minden nap, amíg a kívánt barnaságot el nem érjük, így a barnaság mértékét mi határozhatjuk meg. Az elért szín megtartásához heti 1-2 alkalommal alkalmazzuk a krémet. Ha már nem szép egyenletes a szín (ez természetes folyamat), radírozzuk le a bőrt és kezdjük elölről a krém használatát. Ha sokat sportolunk, vagy intenzíven izzadunk, ott kifehéredhet a bőr, ezeken a részeken pótoljuk intenzívebben.

Annak érdekében, hogy a barnaságot a lehető leghosszabb ideig megőrizzük, a mindennapi bőrtisztításhoz, fürdéshez, használjunk erőteljes tisztító tenzidek (SLS, SLES mentes) nélküli habot. Finoman, gyengéden tisztíthatjuk a bőrt, így szép színe tovább megmarad. A tisztító hab arcon, illetve egész testen alkalmazható, beleértve a smink eltávolítását is.

Ha igazi WOW hatású, aranylóan fénylő bőrt szeretnénk, akkor különféle termékekkel egészíthetjük ki a bőrápolási rutinunkat. Létezik már olyan önbarnító termék, amely a barnulás közben a lerakódott zsírpárnákat is csökkenti, illetve fényvédővel is rendelkezik. Ne felejtsük el, hogy az önbarnítóval barnult bőr nem ad védelmet a káros UV sugarakkal szemben. A képződő melanoidok nem adják ugyanazt a természetes védelmet, mint amit a napfényhatás során keletkező melaninok.

A megszerzett szín megtartását hosszabbíthatjuk a direkt erre a célra kifejlesztett testápolóval – ez vonatkozik a napbarnított színre is. Alkalmakra, nyári estékre pedig fokozhatjuk a hatást arany szemcséket tartalmazó illatos olajjal, ami a ragyogó csillogás mellett a nedvességet is pótolja. Ezáltal még hosszabb időre biztosítja a tökéletes barnaságot.