Peel Re-New Gyümölcssavas hámlasztás

A hámlasztás modern módszere

Ráncok, rossz tónusú bőr, egyenetlen bőrszín, egyenetlen bőrfelszín, hiperpigmentáció, akné, tisztátalan és tág pórusú bőr… Mindezen problémákra és egyéb másra is, mostantól itt az új és innovatív PEEL RE-NEW! Egy módszer, amely a bőr hámlasztásának modern eljárását jelenti, amelynek alapját a hidroxi savak képezik, melyek elvégzik a hámsejtek hatékony eltávolítását akár több rétegben, viszont “mellék-hatásként” erősen serkentik a sejtek megújulását, így biztosítva a “RE-NEW”, azaz a REGENERÁLÓ és MEGÚJULÓ hatást, minden bőrtípus számára:

  • visszaadják a bőr természetes színét és frissességét;
  • javítják az epidermisz struktúráját, erősítik a bőr természetes barrier funkcióját;
  • szemmel láthatóan simítják a bőr felszínét, csökkentik a sérülések nyomait (pl. aknék okozta hegeket);
  • csökkentik a hiperpigmentáció okozta elváltozásokat, kiegyenlítik a bőr színét;
  • enyhítik a zsíros és tisztátalan bőr problémáit;
  • serkentik a kollagén és a hyaluronsav szintézisét, aminek köszönhetően javul a bőr hidratáltsága, csökken a ráncok mélysége, lassul a bőr öregedése.

ARANYSZABÁLY: UV VÉDELEM
A PEEL RE-NEW AHA  savas termékekkel történő kezelés megnöveli a bőr fényérzékenységét, ezért ezt a kezelést a késő őszi, téli, kora tavaszi időszakban lehet elvégezni. Otthoni használatra esti, éjszakai ápolásra alkalmas. A kezelések alatt és legalább 15 napig a kezelések után kerülni kell a közvetlen napsugárzást, ugyanakkor a bőrt óvni kell a VITA DERMA SPF 30-as fényvédő krémmel.

Rendezés:

Afrodita BEAUTY FILLER SHOTS MULTIACTIVE Szalicilsavas BHA SHOT

Kívánságlistára teszem
16.160 Ft 13.736 Ft
-15%

Afrodita PEEL RE-NEW Krém normál, vegyes bőrtípusra

Kívánságlistára teszem
10.010 Ft

Afrodita PEEL RE-NEW Krém száraz bőrtípusra

Kívánságlistára teszem
10.010 Ft

Afrodita PEEL RE-NEW neutralizáló

Kívánságlistára teszem
4.740 Ft

Afrodita PEEL RE-NEW tisztító hab

Kívánságlistára teszem
5.750 Ft

Az igényes megjelenés az egészséges és ápolt bőrnél kezdődik, erre pedig különös figyelmet érdemes fordítani az arc esetében. Ez az a terület, amelyet biztosan nem rejthetünk ruhák alá, s bár a smink sokat segíthet, de végső soron a bőrproblémák akkor is megbújnak az alapozó alatt. Mindig is arról álmodtál, hogy smink nélkül is bátran kimész az utcára? Fontosnak tartod, hogy ha tükörbe nézel, akkor ne a bőrhibákat, hanem az egységes, igényes bőrt lásd viszont? A ráncok, a rossz tónusú bőr, vagy az egykori aknés hegek sokak mindennapjait nehezítik meg. A drogériák polcain megszámlálhatatlanul sokféle márka termékei sorakoznak és a választás korántsem egyszerű. Hallottál már a gyümölcssavas hámlasztás kínálta lehetőségekről? Az arcápolási rutinba mindenképpen érdemes olyan készítményeket beépíteni, melyek ezen az elven működnek, és természetes hatóanyagokkal szolgálják az ápolt bőr megvalósítását. A gyümölcssavas hámlasztás számos bőrprobléma esetén eredményesen bevethető.

A hidroxi savak gondoskodnak arról, hogy a bőr visszanyerje természetes színét. Hatásukra javul a bőr állapota, simábbá válik az, és egyenletes színűvé. A pattanások és az utánuk képződött hegek nem csak a tiniként okozhatnak sok gondot, hanem akár felnőttként is. A zsíros, pattanásos bőr is kiválóan reagál a gyümölcssavas hámlasztásra, de akkor is remek választás ez, ha az idő múlását szeretnénk megállítani - ha másként nem is, de optikailag mindenképp. A kollagén és a hyaluronsav együttesen járulnak hozzá ahhoz, hogy hidratált, kevésbé ráncosodó legyen az arcbőr. A gyümölcssavas hámlasztás e két nélkülözhetetlen anyag termelődését és szintézisét segíti elő, miközben a bőr öregedése lassulni fog. Prémium kategóriás készítmények választásával otthoni körülmények között is látványos változás érhető el, aminek hála visszanyerhető a fiatalos, friss, üde arcbőr, mint a magabiztosság forrása. Felejtsd el a mindennapi alapozó használatot, és ahelyett, hogy rejtegetnéd arcod, inkább teremts magabiztosságot az ápolt, igényes arcbőrnek hála!